Skip to main content
0

Extra informatie:

Welkom op de Extra Informatie pagina van de avondvierdaagse van PCB De Rank Schoonhoven. De avondvierdaagse is een jaarlijks terugkerend evenement dat dit jaar van 10 juni tot en met 14 juni plaatsvindt. Het is een gezellig en sportief evenement waarbij kinderen en ouders samen kunnen wandelen en de omgeving kunnen verkennen.

Alle ouders moeten minimaal 1 dag aangeven om mee te lopen met hun kind(eren). Zo kunnen we er samen voor zorgen dat de avondvierdaagse veilig en gezellig verloopt.

U kunt zich inschrijven vanaf 30 mei t/m 6 juni, zorg dat u op tijd bent. Inschrijven kan alleen via de website.

Medaillelopers lopen de volledige afstand van 5 of 10 kilometer per dag en ontvangen na afloop een mooie medaille. Diplomalopers lopen op vrijdag 5 kilometer en krijgen een diploma.

Daarnaast willen we alle deelnemers eraan herinneren om zich goed voor te bereiden op de avondvierdaagse. Het is belangrijk om goede wandelschoenen te dragen en voldoende water mee te nemen. Ook raden we aan om bij warm weer zonnebrandcrème te gebruiken en een petje te dragen.

We wensen iedereen alvast veel wandelplezier tijdens de avondvierdaagse van PCB De Rank Schoonhoven. Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met de organisatie via e-mail: a4dderank@gmail.com